Lidmaatschap


Waarom lid worden van onze vereniging?

Met een lidmaatschap van onze vereniging krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan KNHS wedstrijden. We organiseren ook een gezellige feestmiddag voor de vrijwilligers die ons helpen bij het tot stand komen of uit voeren van die wedstrijden.

Tarieven

Te betalen aan vereniging:

 2023
Contributie PSV Duyksehoef 1€ 36,00
Basisafdracht KNHS 2€ 27,50
Totaal jaarlijks€ 63,50

1 Een 2e gezinslid krijgt € 5,00 korting op het lidmaatschap van de vereniging
2 Wanneer je nog geen lid bent van de KNHS dan worden eenmalige registratiekosten  à € 3,80 in rekening gebracht.

Dit totale bedrag betaal je 1x per jaar aan PSV Duyksehoef. De basisafdracht draagt de vereniging af aan de KNHS. Leden kunnen dit niet zelf rechtstreeks aan de KNHS betalen. 

Te betalen aan KNHS:

 2023
Startpas Paard (1x per jaar)€ 126,00
Startpas Pony (1x per jaar)€ 98,50

Startpas

Met de KNHS startpas wordt het voor ruiters en amazones mogelijk om (onbeperkt) aan wedstrijden deel te nemen. Met deze KNHS startpas kunnen wedstrijd sporters multidisciplinair starten, dus aan wedstrijden deelnemen in zowel de disciplines dressuur, springen als eventing. Overige tarieven (zoals bijvoorbeeld voor het mennen en de aangespannen sport) zijn te vinden in de tarievenlijst van de KNHS. Voor individuele gevallen, bijvoorbeeld in geval van meerdere startpassen heeft de KNHS een aantal rekenvoorbeelden op de site geplaatst.

Startpassen moet je zelf aan-/afmelden via MijnKNHS.

Bij de penningmeester van PSV Duyksehoef kun je verdere informatie krijgen over onze vereniging en je lidmaatschap aanvragen, gebruik hiervoor het e-mailadres: info@psvduyksehoef.nl 

KNHS Verlenging lidmaatschap en afmelden

Het KNHS-lidmaatschap wordt aan het einde van het jaar automatisch verlengd. Wanneer je het volgende kalenderjaar geen KNHS-lid meer wilt zijn, meld dan je lidmaatschap uiterlijk 30 november af via Mijn KNHS. Breng wel altijd het secretariaat van PSV Duyksehoef op de hoogte.

Inschrijven

Wil je lid worden van onze vereniging download dan het inschrijfformulier en stuur dat naar info@psvduyksehoef.nl