Wintercompetitie


Het is weer zover!

Het winterseizoen 2023/2024 gaat weer beginnen

Inmiddels heeft de nieuwe eigenaresse van de manege, Esmee Versteeg, de buitenbak geoptimaliseerd. Hierdoor is de kwaliteit sterk vooruit gegaan en kunnen we deze heel goed gebruiken om de paarden/pony’s beter los te rijden dan in het verleden. De binnenbak is ook al sterk verbeterd en daar komt in de loop van de winter nog een nieuwe toplaag in. Wij als vereniging zijn daar natuurlijk erg blij mee. Dit betekent wel dat we voortaan de mest moeten opruimen, dus ook de wedstrijdruiters, om de kwaliteit van de bodems te behouden.

Onze winterwedstrijden zijn:

Zondag 17 december 2023

Zondag 14 januari 2024

Zondag 18 februari 2024

Tijdens deze wedstrijden worden de klassen BB t/m M2 voor paarden en pony’s verreden.

Inschrijven kan via Mijn KNHS

Graag zien wij u op een van deze wedstrijden